Airbnb rabatkode – sov på verdens største hotel

Efter at jeg er blevet ret vild med Über, så måtte jeg også prøve Airbnb. Airbnb er nemlig hotel-branchens ’Über’.

Hvis du blot er kommet for rabatkodens skyld, så kan du få den med det samme. Klik her og opret dig -  så får du 250 kr. Trukket af din første overnatning, og jeg får det samme beløb at ‘sove’ for.

Jeg prøvede første gang Airbnb på en tur til Thailand. Vi boede i dette hus – 5 mennesker. Det var over alt forventning! Værten var ekstrem flink, og gav også mange gode tips til vores ferie. Derudover sørgede værten for at hente os i lufthavnen, så det var en fantastisk start. Se billedet nedenunder – sådan så det ud!

unspecified-21-1024x682.png

Airbnb er ret gode til at præsentere boligerne, og har noget til enhver prisklasse og behov. Hvis du fx. vil til New York, så kan du overnatte på en sofa for kun 134 kr. pr nat eller din private moderne lejlighed fra 4933 kr. pr. nat Det kan altså være alt fra en plads på en sofa til en kæmpe penthouse du lejer.

Er det så slut med at sove på hotel for mig? Nej, slet ikke. Har jeg én nat et eller andet sted, så vil jeg foretrække hotel. Det er mere simpelt, og byder på flere ting (restaurant, pool mv.). Airbnb vil dog ofte være min foretrukne prioritet på længere ferier, specielt når vi er flere afsted.

Psst – har du ikke prøvet Uber, så få en uber rabatkode til din første tur her

Frederik Balslev