Min Bog

Hvis du ønsker et skud motivation krydret med en
masse gode historier, så er bogen for dig.

blom-top-dark-3.jpg
bogfritlagt.png
 
 

Derfor skal du læse bogen

Hvis du ønsker et skud motivation krydret med en masse gode historier, så er bogen for dig. Går du med en lille iværksætter i maven, men mangler det sidste skub, så er bogen for dig. Er du ung, forvirret og mangler at finde din passion, så er bogen for dig. Just f***ing buy it. ;-)
God læselyst.

Køb bogen →

 

Det siger andre om bogen

 

Mor

Nana Blom

Giver 5 blommer for denne fantastiske bog, spændende læsning fra start til slut - absolut bedste bog du har skrevet til dato Casper.

 

Ejer, Onlinefabrikken

Ebbe Ankerstjerne

Super motiverende og givende bog! Der bliver delt ud af guldkorn og facts på en måde, så vi alle kan være med - Fedt med en bog for drømmeren, fremfor teknikeren! Kan klart anbefales!

 

Studerende, Knord Lyngby

Philip Schlüter
Wittendorff

Caspers bog er den første bog, jeg selv har købt nogle sinde! Jeg blev så fanget af den efter de første par sider, at jeg læste den på et par timer. Den har virkelig sat tankerne i gang og givet en masse nyt stof til eftertanke. Kan klart anbefale den, især hvis du lige mangler det sidste skub for, at komme i gang

 

MyPressWire.com

Rene Hjetting

Casper står for mig som en ihærdig iværksætter der har hjertet på rette sted, hans nye bog om ham selv er en fornøjelse at læse, den er fuld af gode råd til iværksættere, men den er egnet for alle der driver forretning. Hans budskab er enkel, tro på dig selv og så bliver man fuldstændig motiveret når man har læst den. Min varmeste anbefaling herfra

 

aFounder, Dontt.dk

Jon Nedz

Skal man virkelig skrive en bog, når man er 21 år? Fra dontt.dks side er svaret et stort ja. Hvis man har så meget at byde ind med, har modet og samtidig vil dele ud af sin inspiration, så andre finder modet frem, så er det fantastisk. Vi anbefaler bogen til lige nøjagtig vores målgruppe: Folk, der vil fremad!
5/5 dontt logoer herfra!

 

Sebastian Dassa
Kristiansen

Hej Casper jeg modtog igår din bog, og gik straks igang med at læse !

Jeg må indrømme, at jeg blev meget inspireret af bogen, så jeg faktisk satte igang med at lancere en færdig arbejdet og køreklar plan til et nyt firma, som har lagt i tænkeboksen i snart 1 år, uden at blive en realitet !

Jeg takker mange gange for, at du skrev den bog og satte mit syn i et andet perspektiv!

 

indehaver, frederikbalslev.dk

Frederik Balslev

Caspers bog er ligesom alt andet han foretager sig; inspirerende og spændende. Casper var med til, at få mig til at tage de sidste skridt dengang jeg skulle starte op, og jeg er stensikker på, at bogen gør det samme for mange mange flere! 

Mange unge tror nok, at man skal kunne eller være noget specielt for at starte op som selvstændig iværksætter… Caspers bog er en øjenåbner, så just fucking do it!