Mine investeringer

 
static1.squarespace copy.png
Final_Logos_Transperant copy.png
invest_blomhero_new.jpg

Mine nuværende investeringer

Her kan du læse mere om de investeringer som jeg pt. er aktiv i. Hvis du er interesseret i en dialog med nogle af de respektive selskaber, så kontakt mig endelig, så sætter jeg dig gerne i kontakt med den relevante kontaktperson.

 
chli1.jpg

Chili security

I Chili Security sælger vi sikkerhedsløsninger til private såvel som virksomheder. Vi har 3 produkter - Sikkerhed, Help og Cloud. Help er et abonnement, hvor på at forbrugere kan ringe ind 360 dage om året og få hjælp til deres PC. Vi logger på via fjernstyring, og løser så problemet i 99% af tilfældene. Cloud er et simpelt produkt hvor du kan tage backup af dine filer og vigtige dokumenter i skyen. Naturligvis GDPR-compliant!

 
sounbox.jpg

soundboks

Tilbage i 2017 holdte jeg et foredrag i Lyngby på en skole. Efterfølgende gik jeg i dialog med 3 friske drenge, som havde en drøm om at bygge en højtaler der kunne spille højt, tåle at få tæsk og samtidig spille længe på batteri. Jeg investerede som den første i Soundboks, og det er klart en af de investeringer jeg er mest stolte af. Idag er der solgt mere end 80.000 højtalere på verdensplan!

 

casper blom trading

I mit trading firma arbejder jeg med at opkøbe og videresælge konkursboer, varepartier eller blot billige forretninger. Det kan både være fysiske varer, men også hele firmaer. Derudover handles der en del med værdipapirer og kryptovaluta på tværs af flere forskellige brokere.

 
poshhh.png

poshtel

Morten Lund (tidl. investor i Skype m.fl.) har en drøm om at bygge luksus hotel-suites i containere, således at man kan bo overalt i verden. Det er Poshtel svaret på. Der findes allerede flere demomodeller rundt omkring, og der arbejdes på højtryk på at få dem ud at leve flere steder i verden.

 
copycopy.png

copyright agent

Copyright Agent lever af at beskytte fotografernes immaterielle rettigheder online. Med andre ord betyder det, at vi arbejder for et renere internet. De sidste mange år er der blevet stjålet billeder på kryds og tværs, men det kæmper vi imod. Vi beskytter fotografens billeder, og hvis vi ser et brud, så hjælper vi med at retsforfølge og få den rette kompensation til fotografen.

pvvvvv.png

PV - Kaffe & Cocktails

Sammen med 3 gode venner er jeg partner i en cocktail og kaffe bar i hjertet af Århus på Pustervig Torv (lige ved Store Torv). PV serverer kaffe fra kl. 11.00 hver dag, og lækre cocktails til langt ud på natten. Der er desuden en flot kælder der bruges til events.

 
uniqqq.png

uniqkey

Uniqkey har lavet et spændende sikkerhedsprodukt som kan øge sikkerheden på dine cloud-services.