Uber rabatkode samt et tip til at spare 20% på dine uber ture fremover

Uber er den lille ’frække’ dreng i taxa-klassen. Jeg kører ofte med Uber og er vild med konceptet. Billigere ture og en service i høj kvalitet. Jeg har efterhånden kørt 100 ture med Uber verden over, og har endnu ikke haft en dårlig oplevelse med det.Hvis du endnu ikke har prøvet det, så får du her en rabatkode så du kan spare 50 kr på dine første 5 Uber ture. Klik her og opret dig – så bliver rabatten automatisk slået til.Opretter du dig via Uber App’en, så skal du blot gå ind under ’Rabatkoder’ og skrive casperb3. Så får du nemlig 50kr rabat på dine første 5 ture. Måske lyder 50 kr. ikke af særlig meget, hvis du normalvis kører i taxa, men med Uber kommet du faktisk ret langt.Når du selv er oprettet har du også muligheden for at give andre folk en gratis tur. Hver gang folk benytter sig af din rabatkode, så får du nemlig en gratis tur til en værdi af 100 kr. Det må være en win-win situation!Jeg synes der er rigtig mange fordele ved Uber. Her er nogle af dem;

 • Der er oftest en bil meget tæt på dig, så du skal ikke vente særlig længe
 • Både du og chaufføren giver hinanden 1-5 stjerner efter turen. Det betyder at dårlige passagerer og chauffører automatisk bliver smidt ud af Uber
 • Det er billigere end at køre med normal taxa
 • Det virker i rigtig mange byer i hele verden, så du skal blot have én App så har du adgang til det hele
 • Du kan let splitte regningen med andre passagerer, via Uber App’en
 • Du kan dele din tur med andre folk, så de kan følge din tur, og se hvornår du ankommer
 • Fordelene er mange!

Uber rabatkode til eksisterende brugere

Som det er lige nu, så kender jeg ingen rabatkoder til eksisterende brugere af Uber. Kun til nye brugere af Uber (se ovenover). Hvis jeg finder nogle rabatkoder til eksisterende brugere på Uber, så vil jeg opdaterer dem herinde.

20% rabat på dine Uber ture på Uber.com:

Det som mange ikke ved, er at du ved at bruge et par minutter kan spare 20% på alle dine Uber ture. Sagen er nemlig den at din Uber profil automatisk er sat til at give 20% i drikkepenge, til Uber chaufførerne. Det er ikke tilladt at give drikkepenge i bilerne så“ det skal gå via Uber, og her har de altså prædefineret alle profiler til at give 20% i drikkepenge.

 1. Gå til Uber.com og log ind som passager (bruger du App'en så se under billedet)
 2. Klik på ’Betaling’
 3. Scroll ned i bunden til 'Drikkepenge for Taxa'
 4. Her kan du se at der står 20%. Klik på det og vælg 0%.
 5. Værsgo’ - så har du sparet 20%.

Få 20% rabat på ÜberSådan får du 20% rabat på dine Uber ture via App'en:1. Åbn Uber App'en og login2. Gå til Hjælp3. Gå til Betaling4. Åbn linket og login5. Skift '20%' til '0%'Selvom det i forvejen er billigt at køre med Uber, så bliver det altså endnu billigere nu. Generelt har jeg intet imod at give drikkepenge til folk som gør et godt stykke arbejde, men jeg er meget imod at give drikkepenge ufrivilligt. Det er lidt ligesom restauranterne i udlandet, hvor der automatisk bliver lagt X% oveni som drikkepenge. Det er lidt for cowboy til min smag.Jeg synes at Uber burde gøre det muligt at give drikkepenge – via App’en – efter endt tur, hvor man så kunne skrive et beløb ind. På den måde kunne man give en ekstra mønt til de chauffører, som også giver en ekstra god oplevelse.Hvis du endnu ikke har en Uber profil, så opret dig via dette link og få 50kr. i rabat på dine første 5 ture. Så får jeg også en tur gratis!Hvis du benytter App’en så benyt rabatkoden casperb3, så får du 50kr i rabat på dine første 5 ture - altså 250 kr. i rabat i alt.

Uber kode til chauffører

Hvis du overvejer at begynder som Uber chauffør, så brug denne kode når du opretter dig: cmokl

Andre rabatkoder

Hvis du generelt er på jagt efter rabatkoder kan du evt. se min artikel om Airbnb rabatkode eller finde en rabatkode til (stort set) alt andet.