Torsdag d. 9. Juni, en dag jeg ikke glemmer

Klokken er 6.39 og min telefon ringer første gang. Jeg skal først op klokken 8, så jeg tænker at det nok bare er en fra min klasse der ikke kan finde ud af et eller andet mht. eksamen. Jeg gider ikke at tage den.8.02 ringer telefonen igen, jeg er så småt vågnet og tager den så. Det er en journalist fra P4 der har læst min historie i dagens udgave af Jyllandsposten, og godt kunne tænke sig at få mig med live i radioen, om en halv time. Så vågnede jeg! Jeg fik hurtigt sagt ja, selvom jeg skulle til eksamen.8.32 er journalisten hos mig, jeg havde noget at få noget tøj på og lige sat hår. 8.38 er vi live i radioen på P4, men da klokken nærmer sig 8.45 bliver jeg nødt til at køre.9.08 er jeg så på skolen, og bruger det næste kvarter på at forberede mig til min eksamen.9.30 skal jeg så til eksamen i mundtlig dansk. De sidste mange dages hårdt arbejde og eksamener, har gjort at jeg ikke har været særlig godt forberedt, men med god hjælp fra to veninder, så føler jeg mig rimelig klar.11.00 kommer jeg så ud med et mega flot 10-tal, som er en positiv overraskelse for mig. Jeg er lidt rund på gulvet, alt spiller bare.11.14 vi runder her det som vi normalt kalder for en god dag, hvilket er ca. 10 ordre.Imellem klokken 11 og 13 er jeg stadig på min skole, og mine telefoner ringer begge konstant, om alt muligt forskelligt. Jeg kan virkelig mærke der sker noget! Det vælter også ind med ordre, mails og telefonopkald.13.05 kører mig og en kammerat ned for at købe dagens udgave af Jyllandsposten, hvor jeg er med i. Vi måtte besøge en del forretninger, før vi endelig fandt den. Side 16 i erhvervssektionen, lå jeg og smilede blandt en masse golfbolde.13.30 min far skriver at Børsen nu også har taget historien, og Politikken mv. linker også til den14.10 da vi kører ud imod skolen igen, fortælller jeg min kammerat, at jeg glæder mig til at se, hvad alt dette fører med sig. I samme minut jeg har sagt det, ringer telefonen. Det er Tv2, de vil have mig med i de landsdækkende nyheder. Yes!15.30 TV2 ankommer til min hjemadresse, hvor BilligeGolfbolde.dk også holder til. Vi får kigget lidt på lageret og kontoret, inden vi drager imod den lokale golfban.15.38 vi har slået ordrerekorden i billigegolfbolde.dk's historie.16-17.52 filmer vi på golfbanen, og får lavet en masse fedt materiale. Derefter tager vi hjem til mig igen.18-18.43 filmer vi hjemme hos mig, og får endnu mere fedt materiale.19.00 min mor og jeg er begge oppe at køre over situationen, så vi aftaler at tage ud og spise på restaurant.20.23 er vi hjemme igen, og sætter os foran TV'et. Vi havde hørt at det ville komme i 22 nyhederne, men vi var vidst ret spændte.22-22.30 kommer der desværre intet indslag om BilligeGolfbolde.dk og Casper Blom, men den søde Tv2 journalist, skriver til mig bagefter at det vil komme en af de løbende dage.Herefter gik jeg så småt i seng, ovenpå en forrygende dag! Det gav en ubeskrivelig motivation, og jeg var klar til at erobre verden da jeg gik i seng, trods jeg var meget træt.Såfremt du ønsker at læse noget af presseomtalen, så kan du læse om presse herinde