Tak til Amino

I forbindelse med Iværksætterturen som jeg lige nu er ude på, så blev jeg spurgt, hvad jeg mente var det største skub jeg havde fået, i min iværksætteri karriere. Det var fra en skolelære, som var imponeret over hvad jeg havde nået, på mine første 20 leveår.Jeg tænkte lidt, og svarede så 'Det er uden tvivl Amino.dk'. Det satte lidt tanker i gang, for jeg kom nemlig til at tænke over, hvor stor en del af 'æren' Amino egentlig skal have, for at have været med til at udklække så mange nye iværksættere.Jeg skrev mit første indlæg på Amino tilbagei 2008 d. 29. November. Jeg havde tilmeldt mig dagen før, og såvidt jeg husker havde jeg også bare læst passivt med i nogle uger, før jeg fik tilmeldt mig. Mit første indlæg kan du se her, og det handlede om at jeg søgte en frisør, der ville hjælpe mig med at skaffe hårprodukter, som jeg kunne sælgere videre på en webshop, som jeg ville kalde tilunge.dk. Webshoppen kom aldrig i gang, men hold da op jeg lærte meget af den proces, jeg var igennem.Det gjorde nemlig, at jeg senere hen kunne starte min webshop med billige golfbolde, som blev en succes.I skrivende stund er det så blevet til 2448 indlæg, 187 venner i mit Amino netværk, over 4000 gange er mine blogindlæg på Amino læst og slutteligt så har jeg skrevet mere end 1100 privat beskeder til andre Aminoer. Jeg har nok brugt et par tusinde timer på Amino.dk siden jeg oprettede mig som bruger, men jeg er ikke et sekund i tvivl om at det har været al tiden værd. Alle de kontakter jeg har fået, alt den nye viden jeg har suget til mig - og slutteligt, al den direkte forretning jeg har fået ud af at være på Amino, er ganske uundværligt. Tak til Martin Thorborg for at have lagt energien i at skabe Amino, og nu sammen med hans fantastiske team drive Amino til et fantastisk sted for iværksættere at søge ny viden, inspiration, netværk og lave forretning.