Jeg flytter til Spanien

Så er der bestilt flybilletter. 10. Juli kl. 16:15 flyver jeg fra Billund lufthavn til Malaga, som bliver mit nye hjem.I starten bliver det blot 1 år jeg skal bo der, og alt efter hvordan der år så går, så kigger jeg på om jeg vil blive boende dernede.I starten kommer jeg til at bo hos min gode ven og partner Martin Larsen, men på sigt er planen så at min kæreste og jeg skal finde vores eget hus dernede. Min kæreste flytter med, hvilket jeg er utrolig glad for.Hovedårsagen til, at jeg flytter til Spanien, er at jeg skal ned og give den fuld gas med Martin.Mine andre forretninger kommer til at køre som hidtil. Jeg kommer stadig til at være i Danmark minimum én gang om måneden, hvor jeg så kan holde statusmøder med de forskellige. Derudover så findes Skype jo også, som er et fantastisk værktøj til møder osv.Det bliver super spændende, jeg kan næsten ikke vente til at komme derned, nyde varmen, og give den gas med arbejde.Mine danske selskaber bibeholdes som normalt, så der er ingen smart skattefidus i det.Så snart jeg er faldet på plads dernede, er planen at jeg gerne ofte vil have gæster. Så er du i området omkring Marbella, så er der altid kolde Coronas hos mig!