Jeg er kommet på Facebook!

Faktisk har jeg altid været imod, at oprette en 'fanside' af mig selv, men nu har jeg alligevel gjort det. Jeg har altid synes at ordet 'fan' var en smule overdrevet, men sådan er det jo i Facebooks-terminologi.Årsagen til at jeg nu oprettede en Facebook-side, er dog ret simpel. Jeg begyndte at få flere og flere der fulgte/ansøgte min private profil, og det synes jeg egentlig var lidt misvisende. Den bruger jeg nemlig også til at checke ind på café med min mor eller når jeg er til fødselsdag med min lillebror.Så jeg besluttede mig som sagt for en Facebook-side, hvor jeg kan koncentrere den om 'livet som ung iværksætter' - ligesom min blog.Hvis du har lyst, er du velkommen til at smutte ind og joine den: Casper Blom - Iværksætter.Jeg ville også sætte stor pris på, hvis du gider at dele den.Jeg har nemlig en lille indre mission om at slå Martin Thorborg indenfor et års tid, så det kræver en del :-)Ha' det lækkert - vi facebookes ved.