Iværksætterturen 2016 er skudt igang

For fjerde år i træk er jeg nu taget afsted på Iværksætterturen. Det er efterhånden mange år siden at jeg besluttede mig for at gøre en seriøs indsats for at få mere iværksætteri på skoleskemaet. Jeg var selv lige gået ud af handelsskolen, men jeg var træt af at jeg ikke havde nok lært om iværksætteri. Det ville jeg lave om på! Derfor tog jeg ud på Iværksætterturen, som basalt set består af en måneds tid hvor jeg er rundt i hele landet og holde foredrag om iværksætteri. Det var en super sjov oplevelse, så jeg besluttede mig for at gøre det igen, og igen, og igen.. Og nu går Iværksætterturen så igang på 4. År i træk :-)I år har jeg DANA og ePay med som partnere. Jeg er stolt over at have begge virksomheder med, da de gør en stor indsats for iværksætterne.DANA har nogle dygtige rådgivere siddende, som kan hjælpe en i opstarten. Går du stadig blot med tankerne om at starte op, så vil jeg anbefale dig at læse DANA's 10 gode råd til selvstændige.ePay har udarbejdet en e-bog, der fortæller alt om online betalinger og tips til at løfte omsætningen på din onlineshop. Du kan downloade den gratis her.Nu vil jeg afsted og holde foredrag - husk at du kan følge med på de sociale medier (enten min egen FB-side eller på Iværksætterturen FB-side). Vi ses måske derude!Se det fulde program og gæstetalere på IVturen.dk. Der er mange gæstetalere med, fx. Daniel fra Watery.dk