Idé: Samle alle deals

Jeg fik en idé her forleden. Jeg skulle nemlig finde et lækkert måltid mad til kæresten og mig, så derfor surfede jeg igennem de mange forskellige sider med deals.Der er efterhånden så mange, at jeg ikke kan dem allesammen. Todaysdeal, sweetdeal, mydeal, pinq, downtown, dagensbedste osv osv. Der er virkelig mange!Jeg overvejede at melde mig til nyhedsbrevet hos dem alle, men gad heller ikke få fyldt min indbakke dagligt med tilbud. Det ville irritere mig på sigt, vidste jeg. Så ender jeg også bare med at lave en masse impulskøb ;-)Derfor fik jeg idéen til en side, hvor at alle deals var samlet. Jeg ved at nogle af siderne er friske på at køre deals, så du får X kroner eller X % af omsætningen. Så der er også en måde at tjene nogle penge her.Derudover ville det også være dejligt overskueligt, hvis der bare fandtes en side, hvor man kunne se det hele på.Rent programmeringsmæssigt, tror jeg heller ikke at det kræver det helt store. Man skal kunne trække billedet + evt. en smule tekst ud (selvfølgelig ikke for meget), og så ellers bare et link til den.For at konkludere her til sidst, så går idéen altså ud på at samle alle deals i danmark, på fx. DKsDeals.dk. Så skal man kunne vælge by, og så kan man dejlig overskueligt se allesammen. Så får i sat nogle aff. Links op, og så kører det.Jeg ville bruge siden - men hvad synes I?Der findes faktisk allerede Dunno.dk, men såvidt jeg kan se fungerer den ikke 100 %, og de har intet gjort for at markedsføre den. Så man kan vidst nemt overhæle dem.Update 9. Juni: http://www.bownty.com - nu har jeg fundet en side, som faktisk har lavet det.. Super fedt at se!