Idé: Restaurant-ejer, udnyt dine muligheder

Denne idé er primært til alle de mange restaurant-ejere der findes rundt omkring i landet. Det var en idé jeg fik da jeg gik i folkeskole, men da jeg ikke har planer om at åbne en restaurant nogensinde, så vil jeg gerne give den videre, i håbet om at der er nogle der kan bruge den.Idéen opstod som en kombination af to ting. For det første så havde mange skoler svært ved at få skolemad. Det var grundet økonomien hos skolerne, kommunerne og meget andet. Derfor blev det desværre aldrig indført på min skole, hvilket jeg synes var en skam. Jeg var så heldig at få madpakke med hver dag, hjemme fra min mor, men nogle af mine klassekammerater var ikke. Det var derfor ikke altid de havde mad med, og hvis de nu endelig havde noget med, så var det som regel usundt. Her mener jeg at skolemad ville være en rigtig god idé, for at sikre at de børn også fik mad, og de dermed var mere koncentreret og veloplagte resten af skoledagen.Udover det, så var der også mange restauranter i vores nærområde, som havde problemer med at løbe rundt. Jeg kommer fra Høje Taastrup som er en mellemstor by, og eftersom det er begrænset hvor mange mennesker der kommer udefra, så er restauranterne afhængige af indbyggerne i Høje Taastrup. Men eftersom der lå ret mange spisesteder ift. mennesker, så havde flere af dem problemer.Her var det så jeg tænkte, hvorfor ikke restauranterne leverede mad til skolerne? Ofte har restauranterne jo nogle forskellige ting i overskud, som de så kunne forberede, og skolerne dermed kunne få et lækkert måltid til en god pris. Det ville skabe mindre spild hos restauranterne, og gøre børnene i skolen glade. Det ville helt sikkert også gøre nogle forældre mere glade, da de så slap for at lave madpakke.Hvis der så var en restaurant som levere mad til 2-3 skoler, så er jeg også sikker på at det kunne blive en fin forretning for dem. De har jo i forvejen råvarerne, eller kan købe dem ind, og så har de allerede køkkener osv. Det er klart at det ikke måtte være til catering-priser, men jeg er sikker på at man godt kunne finde en mellemvej.Det var min idé - har du nogle kommentarer eller noget du mener kan forbedres på idéen, så smid endelig en kommentar.