I S-toget ligger der mange penge

Nogle gange når jeg har møder i København, så vælger jeg at hoppe på S-toget fremfor at tage bilen. For det første er det noget billigere, og så er det meget hurtigere. Man slipper for at finde en p-plads, som ofte er tæt på umuligt, og man slipper for at holde i en kæmpe kø.Det sidste som jeg dog har opdaget, er at jeg ofte får nogle rigtig gode idéer i s-toget. I starten sad jeg ofte og brugte min Mac på vej derind, men det er jeg stoppet med. Istedet sidder jeg bare og kigger ud af vinduet. Det har jeg opdaget, at det faktisk får mig til at reflektere en hel del over hele mit liv, og især også de ting som sker i min virksomhed.Da jeg var mindre sad jeg ofte og kiggede ud af vinduet. Om det var i skolen, i toget eller bare derhjemme. Men efter jeg har fået iPhone, så er det som om at jeg altid laver et eller andet, og det betyder altså, at jeg ikke bare sidder og kigger ud af vinduet mere.Men efter jeg har gjort det et par gange, så har jeg bare opdaget, at det kan være utrolig værdifuldt. For det første så er det sundt, med en smule afslapning og at man får koblet lidf at inden et møde. For det andet, så selvom man måske ikke er direkte produktiv, så vil jeg stadig mene at man indirekte er produktiv. Fordi hvis man får en ny idé, som kan skaffe mere omsætning, effektivisere noget arbejde eller noget i den stil, så vinder man på den lange bane.Jeg siger ikke du skal til at tage s-toget og kigge ud af vinduet, men nogle gange så tænk over hvornår du måske kan tillade dig at kigge lidt ud i luften, og så grib den chance.

Livet som blommeCasper Blom