Dobbelt moralen længe leve #1

Nogle gange synes jeg det er sjovt, at se hvordan store virksomheder, helt åbenlyst kan gøre brug af dobbeltmoral.. Men der er jo også noget med at dobbeltmoral, er dobbelt så godt, eller?Kraftig inspireret af Martin Thorborg, har jeg nemlig gjort mig nogle tanker omkring hotellerne. De har nogle små fine sedler hængende på toiletterne, hvor der står noget i stil med 'Vi er Co2-venlige, så derfor anbefaler vi at du bruger dine håndklæder flere gange. Smid kun dem på gulvet, som du ønsker skal vaskes'. Derefter en længere historie om noget med nogle regnskove.Ingen tvivl om, at de helt har fat i den rigtige tankegang. Selvfølgelig skal man sparer på håndklæderne, og man kan da sagtens bruge dem flere gange. Og når snakken nu også går på Co2, så synes jeg helt bestemt også at de små forskelle tæller. Så der kan jeg kun erklærer mig enig.Dér, hvor filmen dog knækker for mig, det er når jeg så går ned i receptionen. Der er et flot oplyst springvand (som kører i døgnsdrift). Den koster nok en smule strøm.. Derudover så på hvert af de 650 værelser, har de valgt ikke at bruge spare-pærer. Det koster nok 20-30 % ekstra i Co2 udslip. Hvis ikke meget mere. Derudover så er der spaen, som også kører døgnet rundt.Og hvor langt er vi så? Jeg vil gerne bruge mit håndklæde flere gange, men jeg synes bare kampen er uendelig, når mit håndklæde ingenting betyder for hotellet i det samlede regnskab. Selvfølgelig tæller de små ting, men ærlig talt. Hvis hotellet virkelig skulle have min tillid, så skulle de kører med elspare-pærer, skifte springvandet ud med en statue, og så ellers gennemføre det. SÅ, ville det være sejt. Men nu, virker det bare lidt for meget som om, at de gerne vil spare nogle penge på at skulle vaske håndklæder, og faktisk er fuldstændig ligeglade med Co2-udslippet.Jeg har dog tænkt mig at bruge mine håndklæder flere gange stadigvæk, og det håber jeg skam også at du vil.