Dealfighter støtter velgørenhed

I efteråret havde jeg fornøjelsen af at være i Indonesien en uges tid. En af de aktiviteter vi havde dernede, var blandt andet at besøge et børnehjem. I min virksomhed Dealfighter havde vi et mindre parti tøj stående, som vi ikke lige vidste hvad vi kunne gøre med. Derfor besluttede jeg, at give dette tøj til børnehjemmet, som så kunne få glæde af det.Børnehjemmet hedder Mama Sayang, som betyder 'mors kærlighed'. Der bor ca. 120 unge mennesker i alderen 2-22 år. Besøg evt. Mamasayang.dk for mere information.Jeg må dog indrømme, at den oplevelse gjorde mere indtryk, end jeg umiddelbart havde regnet med. Jeg har været til flere velgørenhedsarrangementer, og engang imellem set nogle af disse store indsamlinger i fjernsynet. Det har dog aldrig sat sit præg hos mig, udover at have været ganske fin underholdning.Det gjorde børnehjemmet dog, og da jeg var dernede besluttede jeg mig for at prøve at skrabe lidt penge sammen, når jeg kom hjem.Derfor satte vi en deal op på Dealfighter, hvor vi solgte knivsæt og gav en 20'er pr. solgte knivsæt.Jeg er selv stolt over at vi endte med at sælge 396 knivsæt, hvilket betød en donation på 7920 kr. til børnehjemmet Mama Sayang. Vi valgte at  vores danske kontaktperson som jeg har en personlig relation til selv kunne vælge, hvad pengene skulle bruges til. Sine, som hun hedder, har en meget bedre idé om, hvilket børnene har brug for.Jeg vil gerne lave et lille opråb omkring andre, at gøre det samme. Efter selv at have oplevet det på egen hånd, så er det gået op for mig, hvor lidt der skal til, for at gøre en forskel for et børnehjem, som fx. Mama Sayang.Hvis du, eller dit firma, kunne have lyst til at donere noget, så kan du kontakte Sine Thomsen, som er deres danske kontaktperson. Hendes mail er Sinethomsen@me.com - smid hende endelig en mail, og hør om I kan lave noget sammen.Og så lige lidt billeder fra dernede - meget af tøjet de har på, var en del af det, som vi gav dem. casper-3  casper-5casper-4casper-6casper-7