BilligeGolfbolde.dk ApS er solgt – en æra er forbi

10 års hårdt arbejde. Flere millioner brugte golfbolde vasket, sorteret og sendt. Tusindvis af timers arbejde. Hundredevis af seje mennesker er kommet i mit netværk. En uvurderlig mængde erfaring…Hvis du ikke har læst historien om virksomheden, så kan du gøre det her:billigegolfboldeDet er dét jeg vil tænke tilbage på, når jeg fremadrettet vil tænke på BilligeGolfbolde.dk. Firmaet er nemlig solgt, og det betyder at pr. 1. Oktober er det ikke mig, der står ved roret længere.Jeg har været rigtig glad for at det var min første forretning. Jeg har lært så meget om alt fra kundeservice til online markedsføring, og meget andet som jeg vil kunne bruge i alle mine fremtidige og nuværende virksomheder. Det er guld værd, og det jer eg dybt taknemmelig for.Køberen er Jon Johanneson fra B2Bgolf.dk, som spiller på Handicap landsholdet i golf. Vi har igennem en årrække samarbejdet omkring logogolfbolde, og kender på den måde hinanden. Jon driver en solid forretning som sælger en masse firma golfartikler. Det gav derfor rigtig god mening for Jon at supplere med en forretning der er førende indenfor det private felt, således at Jon kan udbygge sortimentet. Det kommer både til at betyde større sortiment på BilligeGolfbolde.dk og samtidig vil det også kunne hjælpe B2Bgolf.dk da jeg har mange virksomheder, der handler hos mig. Altså samlet set en win-win situation, som giver rigtig god mening for begge parter.Personligt er det en lettelse. Jon kommer med fornyet energi, og er klar til at give den en skalle. Det er jeg ikke mere. Jeg har talt, vasket og sorteret så mange tusinde golfbolde i mit liv, og jeg er træt af det. De sidste par år har jeg ikke formået at vækste forretningen. Den har været stabil, men omsætningen har de sidste tre år næsten været identiske. Det siger selvfølgelig også noget om at jeg har ramt loftet af markedet, og det er jeg bestemt også stolt over. Der er to måder du kan gøre BilligeGolfbolde.dk større på. Den ene er ved at udvide sortimentet, og den anden er ved at gå til andre lande. Da der er store etablerede konkurrenter i de andre lande, og det grundet logistikken er besværligt så valgte jeg ikke at gøre dette. Man kunne også udvide sortimentet, men da min viden om golf er meget begrænset, så har jeg fravalgt dette. Til gengæld ved Jon dog også en masse om golf, og jeg er sikker på at det kommer til at styrke forretningen gevaldigt i flere aspekter.Efter salget tog jeg en uges ferie med min kæreste. Her siger jeg farvel til den sidste golfbold på Maldiverne.IMG_1794Når jeg sidder og tænker tilbage på de mange år med golfbolde så er det fantastisk hvad den forretning har givet mig. Jeg er så glad for at jeg valgte for 10 år siden at starte den. Først med salg på DBA/Gul og gratis, og 30. November 2007 valgte jeg så at købe domænet BilligeGolfbolde.dk. Det var et godt valg, som jeg har lært ufatteligt meget af.Jeg vil også gerne lige takke alle de mennesker, som igennem tiden har hjulpet mig med webshoppen. Uden jer, havde alt dette ikke være muligt.Først en stor tak til min farfar, Vagn Jensen, for at give mig idéen til webshoppen. Jeg husker det stadig tydeligt. Han bad mig om at finde ham nogle billige golfbolde. Jeg fandt 300 styk til én krone stykket. Så solgte jeg dem til ham for 2 kroner. Så var der tjent 300 kr. Dengang arbejdede jeg ikke med moms – det var ret simpelt JHenrik, Johannes og Alexander skal der også lyde en tak til. Tak for de mange tusinde brugte golfbolde i har fisket op fra de svenske søer så jeg har kunne følge med efterspørgslen.Tak til min ældste bror for at have sorteret tusindevis af golfbolde, og altid har ville hjælpe selvom det ikke var muligt at få løn.Stor tak til min far for at have støttet og hjulpet igennem alle årene. Mange sene timer er brugt på bogholderiet, og det har været mega lærerigt. Du lærte mig hvordan moms hang sammen, og vi har haft hundredevis af samtaler omkring BilligeGolfbolde.dk som jeg har nydt.Sidst, men ikke mindst, en kæmpe tak til min mor. En stor tak til min mor for at bruge tusindevis af timer på at vaske og sortere golfbolde til en løn, der var så dårlig, at det nok er for meget at kalde det en løn. Og tak for at jeg måtte fylde vores skur, stue og køkken med beskidte golfbolde.Nu når min ’baby’ er solgt, så skal tiden jo gå med noget andet. Lige nu er der simpelthen bare kog i så mange ting, at jeg faktisk har mere end rigeligt at se til. Drinkster er netop åbnet i Rumænien, OpticZoo er på vej til 3 nye lande, Dealfighter vækster mere end nogensinde og Domino’s Pizza åbner restauranter på stribe. Samtidig med dette har jeg en ny virksomhed på vej. En rigtig spændende virksomhed, som jeg forventer, uden tvivl, bliver det vildeste jeg har lavet. Jeg glæder mig som et lille barn til at løfte sløret for dette. Først vil jeg dog planlægge en middag for min mor, far og bror som har hjulpet mig så meget igennem årene. Det skylder jeg vidst.Det har sku’ været et lille iværksætter eventyr. Et eventyr med en lykkelig slutning, det synes jeg i hvert fald selv. Og det er vel dét der tæller?