9 råd til at blive respekteret som iværksætter

I de seneste par år har jeg mødt flere hundrede iværksættere. Igennem alle disse nye mennesker jeg har mødt, så er det gået op for mig, at der egentlig ikke er mange ting man skal opfylde, for at blive respekteret som iværksætter.I virkeligheden er det faktisk ret simpelt, hvis du blot følger disse 9 råd:

  1. Kom altid til tiden! Der er intet værre end at spilde sin tid, ved at vente på andre.
  2. Svar på alt! Jeg har prøvet utallige gange, ikke at få svar på min mail. Det er respektløst, og derfor skal du altid svare, når folk henvender sig til dig.
  3. Vær ydmyg. Uanset om du har succes eller ej, så sørg for at være mega ydmyg. Alt andet, er i mine øjne blot et tegn på usikkerhed. Især når du kontakter andre.
  4. Hjælp andre. Du får det så mange gange igen, så sørg nu for at hjælpe andre mennesker. Specielt hvis de spørger høfligt om din hjælp.
  5. Del din viden med andre. Lad være med at holde al guldet for dig selv, del ud af det. Du vil opdage, at der kommer meget mere igen.
  6. Kald en spade for en spade. Hvis du er en ansat i dit webbureau, så skriv det. Lad være med at ’puste’ dig op. Det virker falsk, og er ikke cool.
  7. Vær realistisk. Det er fint at drømme og sætte høje mål, det skal man gøre. Men vær stadig realistisk, specielt når du snakker om dine mål til andre.
  8. Arbejd hårdt. Noget af det, som giver absolut mest respekt hos mig, er hvis jeg kan se at folk virkelig knokler. Så ved jeg, at de vil det.
  9. Vær forberedt. Jeg har så mange gange i forskellige anledninger mødtes med folk der har været uforberedte. Det er virkelig useriøst, og det er respektløst overfor andre.

Jeg lever stadig efter disse 9 ’regler’ den dag i dag, og kan kun anbefale dig at gøre det samme.