10 tips til at få flere followers på Twitter

Nu er der efterhånden flere som har efterspurgt et blogindlæg med nogle konkrete tips til at få flere followers på Twitter. Så nu har jeg skrevet mine bedste tips. Det nemmeste ville selvfølgelig blot være at skrive en masse fluffy ord med værdi, engagement osv – men dem kan I læse om så mange andre steder, så jeg vil bare give jer lidt tips.

  1. Har du en partner, eller måske en virksomhedsprofil? Prøv at se om du ikke kan få enten din partner eller virksomheden, til at tagge dig i deres tekst. Præcis som de gør i et tweet. Især hvis det er en populær person. Rigtig mange læser profilteksterne, og hvis de finder den anden person interessant, som henviser til dig, er der stor sandsynlighed for at de også vil finde dig interessant.
  2. Retweet et par gange om ugen noget interessant indhold. Det vil please dem du følger, samt gøre dem opmærksomme på din eksistens. Dermed er der større chance for at de vil følge dig.
  3. Smid det i din email signatur ’Husk nu at følge mig på Twitter, ik?’, og også på din blog.
  4. Prøv at kommunikere med andre indenfor din branche, som har mange followers. Når de svarer dig, vil andre kunne se det i deres feed, og nogle vil vælge også at følge dig.
  5. Skriv gæsteindlæg eller kommentarer hos dem som har mange followers. De vil ofte linke til både din Twitter i gæsteblogindlægget, men også på Twitter når de ligger det ud.
  6. Udfyld din beskrivelse fuldt ud. Hvis nogle er inde at kigge, så fortæl dem hvad de får ud af at følge dig.
  7. Brug hashtags (#). Det gør at hvis andre følger dette ord, så vil du dukke op. Til store begivenheder, så er der også nogle hjemmesider som har et feed hvor alle der bruger dette hashtag kommer ind. Her kan det give rigtig mange followers hvis man skriver en god kommentar.
  8. Ligesom Facebook, så prøv at gør den personlig. Nogle af de mest succesfulde Twitter profiler jeg har set, har altid haft et personligt præg. Man kan mærke at der sidder et menneske bag skærmen, og man begynder nærmest at kende dette menneske – uden nogensinde at have mødt ham/hende.
  9. Så findes der også det gode gamle Twitter-trick, som stadig virker. Kristoffer Hjerrild har netop blogget om det, så jeg vil egentlig bare henvise til det: http://kristoffer-hjerrild.dk/et-godt-gammelt-twitter-trick-der-stadig-virker/. Kristoffer Hjerrild er også manden bag Winkwink.dk
  10. Smut ind på Fiverr, og brug 50 dollars på falske followers, så får du pænt mange ;-)

Hvis du har nogle gode tips - så del dem gerne i kommentarerne - tak!