Vinder af Årets Unge Håb 2012

Hvis du følger mig eller er venner med mig på en af de sociale netværk, som jeg er på, så har du nok lagt mærke til at jeg har givet den gas med at samle stemmer ind. Det viste sig at give pote, da jeg i tirsdag d. 4. December vandt Ivækstprisen ‘Årets Unge Håb’. Det var en kæmpe ære, og det blev til noget af en fest.

Jeg er vildt glad for prisen, især med partner som Deloitte, Visma og Google, som stod bag prisen. Også set i lyset af de andre super skarpe iværksættere, som også var med i min kategori. Af andre folk i kategorien var der følgende:

  • Anna Nyboe – Annaway.dk. Super dygtig pige, som hjælper akademikere med at få job.
  • Niklas Stephenson – Firmafon.dk. Fedt koncept, som uden tvivl bliver en kæmpe succes.
  • Christian Steffensen – Kirkeweb.dk. Fokuserer på at lave hjemmesider til kirker. Fed niche, og mega lækkert system de har.
  • Steven Friberg – Greentech Solutions. Intelligent udnyttelse af elpriser, hvilket er mere aktuelt end nogensinde.
  • Thomas Wiborg Steen – Computerfriend.dk. Laver IT-support til private, og har mere end 20 unge der laver IT-support.

Derfor vandt jeg

Jeg havde aldrig vundet prisen, hvis det ikke var for mit fantastiske netværk af venner, familie og forretningsforbindelser.

Så derfor vil jeg gerne lige takke nogle som har haft en helt speciel rolle i mit iværksætterliv indtil nu:

Mor, far, Nicolai min ene lillebror, Hjalte min anden lillebror, Katrine min kæreste, alle kammeraterne fra Roskilde HHX, drengene fra torstorp, Kate og Peter fra IBIZ-centeret, Henrik Bondtofte min partner i et par webshops, Emil Kroer min kommende partner, Jesper Buch min mentor, Rasmus Nielsen min partner og gode kammerat, Kenneth Hedegaard min kommende partner og kammerat, Ebbe Hansen min gode kammerat, Søren Skriver min gode kammerat og selvfølgelig hele YoungHope for støtten.

Der er maaaaange flere, så dette er blot et udpluk af alle dem, som jeg er dybt taknemmelig for, har hjulpet mig.

En anden ting er dog også, fordi at jeg satte mig det mål at jeg VILLE vinde. Der var ingen andre muligheder. Derfor besluttede jeg mig for det. Jeg tror inderligt også på Law of Attraction, og derfor så samme dag som jeg fik af vide at jeg var nomineret, skrev jeg vindertalen som jeg ville sige, når jeg vandt. Fordi det havde jeg jo besluttet mig for, at jeg ville. Vindertalen blev derfor skrevet d. 28. Oktober, selvom afstemningen først startede d. 1. November.

Slutteligt så vil jeg også lige ønske de andre 5 vindere tillykke.. Af de andre vindere kan nævnes:

  • Årets kvindelige iværksætter – Camilla Ley Valentin, som har Queue-it
  • Årets Væksteventyr – Folkene bag Click-A-Taxi
  • Årets Vovehalse – Brian og Martin som står bag Earlybird.dk
  • Årets idealist – Johanne Helger Lund fra Ecouture By Lund
  • Årets Kriseknuser – Henrik Akselbo fra Bloggers Delight

Der er en del, som har spurgt ‘hvad man vinder’. Svaret er dog lidt kedeligt – men vinder ingenting, udover æren. Det kan lyde lidt kedeligt, men faktisk var det vigtigste for mig at få ‘titlen’. Hvis du har læst mit tidligere blogindlæg om hvordan jeg som 20-årig vil redde DK ud af krisen, så kan du nok fornemme at jeg brænder for at forbedre vilkårene for iværksættere i Danmark. Med denne nyvundne titel, så vil nogle af tingene uden tvivl blive meget nemmere for mig at få ført ud i livet.

Så er det også en rigtig stor sejr for mig personligt, da jeg i starten af 2012 satte mig et mål om at vinde en iværksætterpris. Det kan jeg nu strege fra min liste. Du kan se resten af målene i indlægget om at man skal lade år 2012 blive husket.

Jeg vil sørge for løbende at holde min blog opdateret, når jeg når mine mål i videoen. Så følg endelig med inde på min blog, hvis du vil følge med. Du er også velkommen til at tilføje mig på Twitter, eller på Google+.

Endnu engang, tusinde tak for støtten – det sætter jeg virkelig pris på.