Den nemmeste måde at få Facebook fans på

Her er et lille tirsdags-tip til jer, der ønsker flere Facebook likes eller Twitter followers for den sags skyld.

Det eneste krav for at I kan bruge dette tip til noget, er at I har en hjemmeside hvor man skal tage en eller anden form for action – og det skal man på næsten alle hjemmesider. At tage action kunne være i form af at købe, tilmelde sig nyhedsbrev, bede om at blive ringet op eller noget i den stil.

Jeg synes det er et lidt overset tip, trods jeg efterhånden har nævnt det flere gange. Så nu kommer det altså igen!

I al sin enkelthed går det blot ud på, at man sætter en Facebook-like boks op, i slutningen af ens købsproces. Fordi her har man allerede fået den ønskede action ud af folk – så hvorfor ikke hive endnu mere værdi ud af dem, og få dem til at give et ‘like’?

Jeg gjorde det på min webshop, og det har givet et støt antal stigende fans.

Det som gjorde jeg kom i tanke om dette, det var at der var nogle, som var bange for at ved at placere en Facebook-boks på deres webshop, så ledte de opmærksomheden væk fra det primære – nemlig at få folk til at købe. Det kan jeg kun være enig i, keep it simple! Ingen grund til at tage chancen for at få et like, og så risikere at folk ikke køber hos dig.

Jeg gjorde derfor det at jeg satte den ind på den side, hvor der står ‘tak for din ordre’. Her kan man så se de seneste 5-8 statusopdateringer, og får dermed også en idé om hvad der er inde på fansiden.

Jeg har også lagt et link ind til min fanside i ‘om os’ for at gøre det mere troværdigt, hvis folk gerne vil undersøge webshoppen til bunds.

Jeg kan kun anbefale jer at få det implementeret hurtigst muligt. I har intet at tabe, men fans at vinde!

I finder en like boks herinde, det er denne jeg bruger: https://developers.facebook.com/docs/reference/plugins/like-box/3

Slutteligt vil jeg også anbefale jer, hvis I har teknisk snilde, at sætte noget sporing op på jeres Facebook-likes. Det er super spændende at kunne se hvor de kommer fra. Læs mere om det inde i Analytics.