Mine bedste Fiverr gigs

Jeg er en stor fan af Fiverr, og har også flere gange benyttet lejligheden til at anbefale andre at bruge det. Fiverr er en service hvor du kan finde folk fra hele verden, som er villige til at gøre alverdens ting, for blot 5 dollar, hvilket er omtrent 30 kroner.

Jeg benytter det selv hver eneste uge, og det er til alt muligt forskelligt. Her er de gigs, som jeg er glade for:

  • Få 1500 likes på din Facebook-side indenfor 24 timer
  • Få 16 GB ekstra på din DropBox for 5 dollar
  • 4 x 500 kroner til brug på AdWords
  • Gør dit logo til et jule- eller nytårs-logo
  • 11.111 views på din Youtube video

Du kan selv browse rundt på fiverr.com og se de mange sjove gigs!

Lig mærke til at det nødvendigvis ikke behøver være ovenstående leverandør, men blot for at vise hvad jeg bruger Fiverr til.

Jeg synes det er interessant så meget forskelligt man kan få derinde billigt. Det er også muligt at bede om en ydelse ude i højre side. Jeg har også før brugt Fiverr til hvis jeg nu ønskede et nyt logoforslag.

Har du fundet nogle sjove gigs derinde? Del dem meget gerne i kommentarerne!