Iværksætterturen 2013 powered by Dana

Jeg har jo en lille mission i år, om at gøre en seriøs indsats for at få iværksætteri på skoleskemaet. Som læser ved du nok godt, at jeg er ikke typen, der bare snakker – jeg gør noget ved det!

Derfor er Iværksætterturen 2013 nu planlagt. Iværksætterturen går kort sagt ud på at jeg sammen med Mads Lund fra Drinkster tager ud på 30 skoler fra 4. – 21. marts og holder foredrag. Missionen er at vi håber at kunne inspirere og motivere eleverne, til at interesserer sig mere for iværksætteri. Jo mere deres lyst er til iværksætteri, desto nemmere vil det blive for mig, at gøre en indsats for at få det på skoleskemaet.

Det kommer primært til at være handelsskoler vi skal ud på, men der kommer også et par universiteter i blandt. Du kan forresten se det fulde program på www.iværksætterturen.dk.

Dana har hjulpet os med at finansiere hele turen, således at vi har kunne holde det omkostningsfrit for skolerne, hvilket betød meget for mig. Så det er virkelig fedt for mig, at de hjælper med at støtte op omkring iværksætterturen.

logo2

Unknown-1