Idé: App til at finde hinanden

Det er faktisk et godt stykke tid siden, jeg fik denne idé, men nu kom jeg igen i tanke om den, og tænkte jeg ville blogge lidt om den. Nogle gange får jeg ofte idéerne, når jeg selv står og opdager et behov.

Da jeg ikke har tiden til at fører den ud i livet, så håber jeg at der er nogle andre som vil gøre brug af den.

Idéen opstod da jeg var på Roskilde festival i år. Jeg var flere gange ude for at lede efter nogle, og når man render rundt efter et par øl, og leder efter ét menneske, blandt 70.000 andre, så er det noget af en udfordring.

Her tænkte jeg så, at man burde lave en app til at finde hinanden. Burde kunne laves med en integration til Google Maps.

Ligesom når man bruger Google Maps på ens iPhone, så viser den en blå prik (der indikerer hvor du befinder dig) og en rød knappenål (hvor destinationen er). Hvis man i stedet for den røde knappenål, havde en rød prik, som så indikerede hvor den man ønskede at finde var. Dét ville være smart!

Så kunne man begge ‘logge på’ applikaitonen, og ‘parre’ den med den man ønskede at finde. Så ville begge altså kunne gå imod hinanden. Der kunne selvfølgelig laves flere funktioner, således at flere mennesker kunne koble sig op osv.

Jeg kan se mange steder, hvor det kunne blive en god idé. Til festivaller, på byture, hvis man er i skoven og generelt bare alle steder, hvor man har behov for at vide, hvor de andre befinder sig.

Så nu håber jeg at der er en, der vil gribe idéen, og komme igang. For jeg er sikker på, at markedet for sådan en applikation er der.

Opdatering, 20. September, blev tippet om denne: http://www.now.co/