Idé: Abonnement med barberblade, voks og bleer

På et tidspunkt da jeg handlede en del med hårvoks og ting i den dur, så havde jeg også lidt med barberblade at gøre. Her opdagede jeg så at dem som købte af mig, i de fleste tilfælde kom tilbage 1 måned efter, eller hvornår de nu havde brugt det. Faktisk havde de forskellige personer et ret tydeligt mønster, så alt efter hvornår de lige fik det bestilt, så var det altid indenfor få dage at de havde brug for det.

Derfor så går min idé ud på, at man giver kunderne muligheden for at tegne et abonnement. Jeg forestiller mig altså at kunden kan vælge at få X antal shampoo/hårvoks sendt hver x. dag. I systemet skulle der så automatisk oprettes den ordre.

Det giver følgende fordele.

Virksomheden’s fordele:

 • De er sikret indtjening
 • Mulighed for at planlægge indkøb

Kundens fordele:

 • En mindre besparelse på produktet
 • De får det altid når de mangler det
 • De behøver ikke at tænke på, at skulle købe det

I princippet kan det laves på alle produkter, som der købes kontinuerligt. Jeg har selv skrevet nogle forslag ovenover, men her kommer en lidt længere liste:

 • Hårvoks
 • Shampoo
 • Toiletpapir
 • Barberblade
 • Barberskum
 • Bleer
 • Strømper
 • Underbukser
 • Viskestykker

Det er klart at nogle af dem ligger mere til højrebenet end andre, og nogle af dem vil nok være svære at få til at løbe rundt grundet fragtomkostningerne. Men lige med bleerne, kan jeg også se en stor fordel i at slippe for byrden med at den nybagte mor skal slæbe bleer hjem fra supermarkedet, og at hun i stedet for bare får dem leveret på hendes adresse.

Lig gerne en kommentar og lad mig høre dine tanker om konceptet – kan du se markedet for det? Ville du selv bruge en service som dette?