Hvor bor du, Casper?

I de sidste par uger har jeg været rundt i hele Danmark, rigtig rigtig meget. Og der er et spørgsmål, der går rigtig meget igen, nemlig: Hvor bor du egentlig henne, Casper?

Mit typiske svar er noget i stil med: ’20 % i Viborg (i min lejlighed), 30 % i Taastrup (hos mor), 5 % i Odense (hos Henrik Bondtofte), 25 % i København (hos venner), 10 % i Spanien (hos venner) og så ca. 10 % diverse steder.’

Det forvirrer som regel folk en del, og det forvirrer egentlig også mig selv. Men der er en ret god grund til det.

Derfor tænkte jeg, at jeg lige ville lave et lille blogindlæg, for at forklare lidt om min boligsituation, og mine mange ’Hjem’.

Der er ingen tvivl om at min base er hos mor i Taastrup. Jeg har bare taget en beslutning om, at jeg lige nu vil fokusere alt på mine forretninger. Derfor er jeg hele tiden derhenne, hvor det giver bedst forretningsmæssig mening. Nogle gange er det at være i Viborg på mit lager for at få styr på nogle ting, så kan der være møder eller interviews i København og nogle gange er jeg også bare i Spanien for at knokle fokuseret igennem nede i varmen.

Nogle gange kan det være lidt hårdt at leve et liv i bagagerummet i sin bil, men jeg elsker det 95% af tiden. Friheden med at kunne køre hvor hen jeg vil, og bare lave det jeg elsker er fantastisk. Det er klart at jeg ikke kan blive ved med at køre sådan en livsstil i 10 år, men tiderne skifter, og så må jeg tage nogle nye beslutninger til den tid.

Jeg ved også, at når jeg fylder 30 år så står den på familie, vovse og Volvo (nok nærmere bare familie og Audi i mit tilfælde), og så kan jeg ikke længere skyde rundt i hele landet og hygge mig. Så jeg nyder det bestemt også, så længe jeg kan.

Det er også spændende at konstant være nye steder, og møde nye mennesker. Hvis du har kontor et fedt sted eller giver en kop kaffe, så smid mig endelig en mail med det. Så kan jeg give besked hvis det lige passer, når jeg er i området. Det er altid hyggeligt at sætte ansigt på nogle andre iværksættere, hvem ved, måske kan vi hjælpe hinanden engang?