En investering i velgørenhed

For omtrent et års tid siden stiftede jeg bekendtskab med MYC4.com. Måske kender du det allerede? Jeg mener at det var Martin Thorborg som nævnte, eller skrev et eller andet sted omkring det.

Konceptet går i al sin enkelthed ud på at man låner penge til nogle mennesker i Afrika, der ønsker at starte en forretning. De har slet ikke de samme muligheder som vi har i Danmark, men det har de så igennem MYC4. Man får så typisk 10-18 % i forrentning af pengene, som foregår over 6-18 måneder. Jeg prøvede for sjov at åbne en konto med 50 euro, og så investerede jeg dem i Cyropark Ltd som er en forretning i Kenya.

Man får løbende pengene tilbage, og alt er gået lige efter bogen. Alle mine penge er endnu ikke tilbagebetalt, men det er jeg slet ikke i tvivl om at de nok skal blive.

Personligt synes jeg at konceptet er helt fantastisk. Jeg er typen, der kan godt lide at se, at det jeg gør, rent faktisk gør en forskel. Hvis man støtter en af de danske velfærdsorganisationer med 100 kr. så har man ingen idé om hvor de ender. Her der kan du selv vælge, præcis hvem der skal have dem.

Derudover, så er der jo også alt det med at man låner dem pengene, og så giver de et afkast. Ja, faktisk et flot afkast!

Det kan altså ende med at blive en god forretning, at du hjælper andre folk! Bliver det meget mere optimalt?

Jeg vil gerne anbefale alle folk at gå ind på www.myc4.com, og oprette en konto. Beløbet er egentlig underordnet. Start med 10 euro. Eller 5 euro. Prøv det af :-) Se om du kan lide det. Hvis du kan det, så kan du som mig, løbende ligge flere penge derind.