Drinkster

Da jeg var på Iværksætterturen 2013 havde jeg Mads Lund fra Drinkster.dk med. Vi betalte hele turen af egen lomme, så det blev ikke til dyre hotelovernatninger, men derimod havde vi lånt en autocamper som vi kunne sove i. Det blev til mange sjove steder vi sov – Randers Regnskov, stranden, Kolding Sø mv. Det var helt vildt fedt, bare at holde ind til siden, når der skulle soves.

Men det fortæller også, at man selvfølgelig kommer lidt tæt. Vi fik snakket rigtig meget forretning, og jeg blev mere og mere interesseret i at høre om Mads’ virksomhed, Drinkster.dk.

Samtidig havde jeg på turen sat mig et mål om at jeg ville investere minimum 100.000 kr. i en iværksætter-virksomhed.

Da Mads en dag nævnte, at de manglede noget kapital for at gøre nogle ting de gerne ville, så virkede det lige pludselig bare meget naturligt, at vi derfor gik sammen.

Selvom det blev en del mere end 100.000 kr. så endte jeg med at købe nogle aktier i virksomheden.

Det har vist sig ikke at være en helt dum idé. Drinkster er nu også startet i Rumænien (Drinkster.ro) og er på vej til flere lande.

I Danmark har Drinkster.dk mere end 15.000 brugere, og det tal er kraftigt stigende. Hver uge sender vi flere hundrede folk i byen, og de sparer mange tusinde kroner. Vi kan se på vores undersøgelser at når brugerne først har brugt det én gang, så kommer de tilbage, og det er et kæmpe succeskriterie for mig.

Jeg er ikke dagligt aktiv i Drinkster.dk, men udelukkende som passiv investor. Jeg kan dog ikke holde fingrene fra det helt, så jeg er en aktiv deltager i pubcrawls, bestyrelsesmøder mv. :-)

Opdatering: Drinkster endte med at blive solgt for 1 krone, da det simpelthen ikke lykkedes at få nok volumen igennem portalen. Jeg synes stadig tankegangen er god – for barer såvel som kunder – men det lykkedes desværre ikke i denne omgang.

>