Drømmen om den mobile arbejdsplads

Jeg har altid været den person, som har haft en masse drømme. Nogle af dem har jeg længere tid end andre, og dem jeg virkelig holder fast i, ved jeg også, at jeg kommer til at realisere en dag. Ingen tvivl om det.

En drøm jeg altid har haft, er at være fuldstændig uafhængig. Både økonomisk, men også rent fysisk mht. arbejdsplads. Der er uden tvivl mange fordele ved at sidde på et dansk kontor i forhold til møder, tidszoner osv. men jeg har bare altid drømt om at kunne arbejde hvor som helst fra i verden. Uden at være bundet til et lager, nogle medarbejdere eller andet.

Det er klart, at jeg selvfølgelig ikke bare vil forlade min familie, men nu kigger jeg kun på det, fra et virksomheds mæssig synspunkt.

Forestil dig, ikke at være afhængig af nogle som helst ting. Så længe man havde sin MacBook Pro og sit mobile bredbånd, så kunne man klare alt. Det kunne jeg godt tænke mig. Allerede nu er jeg ret fleksibel. Jeg har selvfølgelig et lager på billigegolfbolde, men eftersom pakning osv. er outsourcet til min bror, så behøver jeg ikke at være der. Jeg kan sagtens være væk flere dage, uden at det hele sejler. Det synes jeg er skønt.

Sådan ønsker jeg også at det skal blive i fremtiden, når jeg for alvor bliver etableret. Jeg tror dog ikke kun, at det er en ting jeg ønsker. Generelt set så letter netbank, e-boks og meget andet jo os, for alt det besvær. Jeg tror ikke der går længe inden alt foregår digitalt. Og det vil jeg glæde mig til. Det er jo for fedt at jeg kan sidde med min computer, tjekke regnskaber, svare support, ligge varer op, finde nye leverandører.. Det hele kan jeg gøre på en strand i Australien, imens min bror klarer det hele herhjemme.

Min drøm er altså at være 100 % mobil – altid klar på spontane ting. Muligvis min holdning ændrer sig jo ældre jeg bliver, men lige nu, er det min drøm.