Dealfighter.dk

I 2012 boede jeg i Spanien, imens min makker Rasmus Borup drev Trademen.dk i Danmark. Trademen (som idag er solgt) var en virksomhed der opkøbte store varepartier, og solgte dem videre til andre virksomheder, oftest i mindre portioner.

Det var egentlig en ganske fin forretning, men vi gik og var lidt trætte af at det altid var vores kunder, som scorede den største fortjeneste, når de solgte videre til forbrugerne. Det ville vi lave om, og da hele dealmarkedet var i hastig vækst, så besluttede vi os for at lave en dealside. Navnet blev Dealfighter.dk.

Vi købte domænet d. 27. April 2012, men det viste sig at det tog en del mere tid at gå i luften. Vi løb desværre ind i et par udviklere, som ikke overholdte deadlines og det gjorde at vores lancering hele tiden blev skubbet.

Langt om længe da vi så fik lanceret, så viste det sig dog også at Dealfighter.dk var en god idé. Vi solgte mange produkter, og hele konceptet passede godt med at vi kunne købe forskellige partier ind, og så markedsføre dem. Den ene dag kunne det være ankelsokker, næste dag hårvoks og så underbukser den tredje.

Udover Dealfighter.dk så er der søster virksomheden Blomogborup.dk. Det er virksomheden som køber de fleste varer ind, som vi sælger på Dealfighter.dk. Blomogborup.dk handler også med andre dealsites rundt omkring i Europa.

Dealfighter.dk har lager i Viborg, hvor al vores logistik og support foregår. Vi har også flere partnerskaber med fx. DinDeal.dk, ConneryDeal.dk, MyPlusClub.dk mv. hvor vi står for teknik og varer, og de så står for markedsføring af siden.

Dealfighter blev opkøbt af Downtown ApS.

>