Boganmeldelse: Milliardær på Skype

Janus Friis var manden bag Skype, sammen med svenskeren Niklas Zenström. Janus Friis har været meget i medierne med Skype, og hans andre projekter, så det har altid været en historie som jeg gerne ville vide mere om.

Bogen er skrevet i kronologisk rækkefølge, hvor man hører om Janus’ start i Tele2, og hvordan han møder Niklas Zenström. Så hører man videre om deres første projekt, og slutteligt om Skype.

Det er en utrolig inspirerende historie, og jeg er glad for at jeg læste bogen. Den er skrevet i et letlæseligt sprog, og man bliver nemt fanget af bogen.

Hele historien om hvordan de har bygget Skype op, imens de lukkede Kazaar ned, og hvordan Janus Friis var blevet forfulgt af advokater i London synes jeg er fantastisk spændende. Mange rigtig gode detaljer!

Der er både input fra Janus og Niklas, hvilket jeg også synes en bog som denne bør have, da det hele så er mere realistisk. Man kan også fornemme at forfatteren har brugt lang tid på at researche, der er meget rigtig godt indhold med i bogen.

På få områder af bogen synes jeg den kan virke en smule langtrukken, hvor man godt kunne have gjort det kortere, men det er også mit eneste kritikpunkt.

Samlet set synes jeg helt klart det er tiden værd at læse den, og hvis man er iværksætter så kan den helt klart virke super inspirerende og motiverende, så det er bare i gang med at læse!