BilligeGolfbolde.dk

Da jeg var omkring 12 år gammel, så var min farfar på besøg fra jylland. Han havde opdaget at jeg havde en interesse for køb og salg af billige ting, og han spurgte derfor, en smule kækt, om jeg også kunne hjælpe ham med nogle billige golfbolde.

Det havde jeg ikke erfaring med, men jeg ville da gerne give det et forsøg!

Jeg undersøgte først markedet for nye golfbolde. Ret hurtigt indså jeg dog at avancen var dårlig, og det kombineret med at det krævede meget likviditet at købe boldene hjem, gjorde at jeg måtte finde andre veje.

Jeg fandt så ud af, at der også var et fænomen i USA, der hed lakeballs. Altså søbolde på dansk (golfbolde fra søerne). Det synes jeg lød interessant, og jeg undersøgte det danske marked. Der var nogle få aktører, men ingen seriøse aktører. De blev alle drevet på hobbyplan, og havde hjemmesider som jeg godt mente, jeg kunne lave bedre.

Jeg tømte derfor sparegrisen, og jeg stod tilbage med lige omkring 300 kr. Det var ikke meget, men trods alt nok til at jeg tænkte at jeg måtte kunne få nogle brugte golfbolde for den lille pose penge.

Jeg ringede rundt til en masse golfklubber i Danmark, og endte med at få lavet en aftale. Sammen med det fik jeg en aftale med en dykker, som så ville hente golfboldene for mig. Aftalen blev at jeg blot betalte 1 krone pr. bold, så det var dejlig nemt for mig.

Jeg solgte så golfboldene videre til min farfar for 2 kroner stykket, og så var der en fin profit på 1 kr. pr. bold. Moms, skat mv. indgik ikke i regnestykkerne da jeg var 12 år :-)

Sådan blev 300 kr. ret hurtigt til 600 kr. 600 kr. blev til 1200 kr. osv.

I 2007, da jeg var 15 år gammel, besluttede jeg mig så for at jeg ville online. Jeg købte derfor domænet BilligeGolfbolde.dk. I starten var det blot en side jeg selv havde stablet på benene, hvor man via en kontaktformular kunne bestille golfbolde. Senere fik jeg så lavet en professionel webshop, og det er faktisk den motor som shoppen stadig kører på den dag idag.

BilligeGolfbolde.dk anno 2014 er Danmarks største webshop med salget af golfbolde. Det er både målt på omsætning og udvalg. De seneste år har shoppen også fået golfhandsker, tees mv. men det er stadig de brugte golfbolde som er kerneforretningen.

>