BilligeGolfbolde.dk, nu i radioen..

Jep – den er god nok! Mod al logisk sans, og hvad man indtil nu, så har jeg valgt at få lavet en radio reklame.

Jeg fik et tip fra min lærer i skolen, om at Dagensbedste.dk kørte en kampagne (er udløbet, desværre), hvor man kunne få et radiospot produceret, skrevet og afspillet 105 gange i radioen over en uge for 1890 kr. inkl. Moms. Den tog jeg!

Nu er der så gået en uge. Jeg kan lige så godt indrømme, at det ikke er fordi ordrerne er eksploderet. Omsætningen er dog helt klart steget i de byer, som radio reklamen blev afspillet i.

Indtil nu har jeg nemlig været imod radioreklamer. Det kan jo ikke måles, er trafikken god, er det bare støj, glemmer folk det osv. Men så gik det op for mig, at radioreklamer jo sagtens kan måles. Jeg gik ind i Analytics, og tjekkede så omsætningen, for det geografiske område, hvor i radioreklamen blev afspillet. Det var på Radionord.dk, forresten. Efter den har kørt her 105 gange, så har jeg så, holdt tallene op imod hinanden.

Hvis man kigger udelukkende på bundlinje, så har den nok lige præcis sneget sig hjem. Så håber jeg så at kunderne kommer igen, og at nogle af dem der blot har hørt mig i radioen, vil købe over de næste par uger. Derudover er der også dem som så blot har tilmeldt nyhedsbrevet.

Samlet set synes jeg altså at det har været en fornuftig investering. Det har i hvert fald været sjovt at prøve noget, som er lidt ude af boksen. Men hvis jeg nogensinde skulle gøre det igen, så skulle det være med et lignende tilbud. Det samme vil jeg også anbefale alle andre. Tilbuddet skal virkelig være skarpt, før det kan betale sig.

P.s. Hør BilligeGolfbolde.dk radioreklamen her!