Årets Unge Håb 2012 – stem på mig!

Jeg er blevet indstillet til IVÆKSTprisen 2012, og jeg håber at du har lyst til at stemme på mig. Du kan stemme på mig her!

Jeg er blevet nomineret i kategorien Årets Unge Håb, hvor virksomhedsejere, iværksættere og lignende under 25 kan indstilles for at have gjort sig positivt bemærket i løbet af 2012.

Du kan måske huske at jeg tidligere har snakket lidt om mit mål for 2011, som var at opnå millionomsætning med min webshop Billigegolfbolde.dk. Det mål nåede jeg, og i stedet for at læne mig tilbage og nyde det alt for meget, skyndte jeg mig i stedet at sætte en masse nye mål.

Derfor har jeg indtil videre brugt det meste af året på at udvikle og udvide min forretning, som i dag omfatter syv virksomheder der beskæftiger i alt 13 ansatte. Ud over Billigegolfbolde.dk har jeg blandt andet etableret og/eller investeret i fem webshops på tre markeder, en succesfuld handelsvirksomhed og to fysiske butikker i Viborg og Odense.

På det økonomiske plan er målet om en årsomsætning på en million erstattet af et mål om at nå det samme – bare hver måned – i 2012, og uden at sige for meget, kan jeg afsløre at jeg er godt og vel halvvejs og forventer at nå målet inden nytår.

Der sker rigtig mange spændende ting i mit liv for tiden, og så snart jeg har noget at fortælle, lover jeg at dele det med dig her på bloggen. Indtil videre vil jeg blot opfordre dig til at stemme på mig til IVÆKSTprisen 2012, hvor brugernes stemmer alene afgør, hvem der kan kalde sig for Årets Unge Håb 2012

Jeg ville sætte stor pris på hvis du vil dele dette, eller eventuelt bare trykke ‘synes godt om’ på dette blogindlæg. Det betyder meget for mig, at vinde!

OPDATERING: Jeg vandt prisen! Læs mere om det her: Vinder af Årets Unge Håb 2012