2 uundværlige App’s – Noter og Påmindelser

Jeg er kæmpe Apple fanatiker, og har været det siden jeg købte min første MacBook Pro for 3-4 år siden. Da jeg først indså hvor meget tid jeg sparer, og hvor meget mere energi jeg har at bruge på at arbejde, fremfor at bøvle med en PC, så kan jeg slet ikke forstå, at der er nogle som har råd til at lade være. Nå, men det er en anden diskussion.

Jeg vil gerne dele et tip med jer, som jeg siden Mountain Lion og iOS 6 er kommet ud, har haft stor glæde af. Jeg er i forvejen stor fan af at optimere min tid, da man kun har døgnets 24 timer at arbejde i, og en smule søvn skal der jo også til. Så derfor prøver jeg altid at strukturere så meget af min tid som muligt, og få lavet flest mulige opgaver. Derfor brugte jeg før i tiden App’en Wunderlist, til at skrive to-do’s til mig selv, eller i nogle af de to-do lister jeg har delt med andre. Selve idéen med at have to-do lister og at dele dem med andre kan jeg kun varmt anbefale, man bliver virkelig effektiv af det.

I en tidligere opdateret af iOS-systemet kom App’en Påmindelser. Det var en simpel to-do list, som egentlig var fin. Men ifbm. deres nyeste opdatering af Mountain Lion og iOS 6 har de nu virkelig forbedret den, og gjort den virkelig brugbar.

Den er nemlig lavet med synkronisering til ens andre Apple enheder, fx. Din MacBook og din iPad. Så når du sidder ved computeren kan du hurtigt smide en to-do, som du så kan se når du er på farten. Det fungerer SÅ meget bedre end Wunderlist. Den synkroniserer hurtigt, kører fuldstændig smertefrit, og man får en lækker følelse når man hakker en to-do af listen.

Derudover kan du også dele en to-do liste med en anden, hvilket kan være utrolig brugbart. Ikke kun i firmaøje, men også med kæresten, din mor eller måske en studiekammerat.

Noter bruger jeg også en del, dog ikke så meget som Påmindelser. Noter bruger jeg til, at hvis jeg sidder et sted hvor jeg ikke lige kan hive min MacBook frem, så skriver jeg det ned på min iPhone i Noter istedet. Den synkroniserer også med Noter på dine andre Apple enheder, så nu har du altså også noterne liggende på din MacBook og/eller din iPad.

Når du så kommer til at tænke på idéen en dag, så har du det altid lige ved hånden.

Det spiller virkelig godt, og kan kun anbefale at komme igang med at lave to-do lister, og bruge ovenstående App’s til at gøre dit liv lidt nemmere, og få mere ud af din tid.

Lad mig gerne høre fra dig i kommentarerne om du har nogle uundværlige App’s?