10 tips til at øge konverteringen på din webshop

De 10 nemmeste tips til at øge konverteringen

Jeg har efterhånden givet masser af brugbar feedback på mange danske webshops. Mange af tingene jeg skriver, dem opdager jeg bare ofte at de går igen. Og det ærgrer mig. For mange af tingene synes jeg er så elementære, at det kan de sagtens selv opdage, uden at jeg fortæller dem det.

Det er grunden til jeg har lavet en liste med ti tips de bør gennemgå, inden de får en professionel til at konverteringsoptimere deres side.

1.     Lav din købsknap større – dobbelt så stor!

2.     Lav din købsknap grøn, eller en farve der skiller sig ud

3.     Få taget et rigtig godt billede af produktet

4.     Max tre klik ind til produktsiden, hvor man kan trykke KØB

5.     Tydelig og god søgefunktion

6.     Fjern alle unødvendige informationer fra din check out proces (fjern fx Land, fax, køn, fødselsdag – evt. Tlf. Nummer)

7.     Max 4 steps i din købsproces

8.     Vis det samlede beløb i kurven, inkl. Fragten

9.     Tilbyd folk at betale med alle slags kort

10.  Skriv dit telefonnummer i købsprocessen, hvis folk bliver i tvivl når de skal betale

Det var ti gode tips, som helt sikkert kan bidrage til at løfte din konverteringsrate. Det bedste er selvfølgelig at teste hvert enkelt element, men jeg har endnu ikke hørt om nogle webshops, hvor disse ti tips ikke har hjulpet. Hvis det er tilfældet fra din shop – så lad mig høre fra dig :-)

God konvertingslyst!